AUTOMATIEK BEURSKEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3245 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Automatiek Beursken. Meer weten? Ontdek meer

1 mrt 2024 om 11:37 Lekkere friet hete kip deluxe snel bezorgd en goed eten
29 feb 2024 om 18:54 Kapsalon dat mogen ze niet een zo verkopen bak te hard patat en een dun laagje vlees en geen smaaak cheeseburger was een gewoon broodje Hamburger met curry en ui was geen kaas te vinden wij bestellen hier niet meer wat is die tent achteruit gegaan
26 feb 2024 om 19:10 Lekker gegeten
25 feb 2024 om 14:23 Ik had op een bepaalde tijd besteld, kreeg telefoontje dat het iets later werd, heel netjes en was maar 10 minuten. Eten was heerlijk en goed warm. Top!
24 feb 2024 om 19:49 Erg weinig friet!
19 feb 2024 om 20:29 Viel tegen. Smakeloze goulash kroket en waterige milkshake. De friet was koud en heel weinig. Zeker voor wat je er tegenwoordig voor betaald mag je meer verwachten. Wij bestellen hier niet meer.
18 feb 2024 om 22:35 Bezorger was verdwaald, koude patat, halfgaar en zompig. Prima sls je in een jaar de prijs van je producten 35% duurder maakt maat zorg dan voor kwaliteit. Was echt slecht.
18 feb 2024 om 21:18 Wel heel lang moeten wachten op 2 frietjes. Gebeld en bestelling was niet doorgekomen. Meteen opgepakt en kreeg 2 kleine milkshakes cadeau… kleine pleister op de wond.
18 feb 2024 om 21:05 Ipv 4 kaaskroketten 2 normale en 2 kaas gekregen. Broodje warmvlees normaal met augurkjes erbij, nu zonder. Kwaliteit gaat achteruit terwijl de prijzen veel te hoog zijn
14 feb 2024 om 19:02 prima verzorgd
3 feb 2024 om 21:10 Bezorging precies op de aangegeven tijd. Eten was prima en de bezorger vriendelijk
31 jan 2024 om 21:59 echt lekker snackbar eten!